miercuri, 6 iulie 2016

Spalatorie rufe iasi

Spalatorie de haine de tip Self Service la Palas Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor săi, activi şi cu preocupări multiple, . Omniclean este o curatatorie ecologica ce ofera servicii de inalta calitate pentru spalat haine, dry cleaning, curatat covoare, calcat camasi, calcat pantaloni. Da recomand mai ales ca vine iarna si nu ai unde sa intinzi rufele ude.

Spălătorie de haine cu autoservire în Iași. Curatatorie haine si spalatorie ecologica in Iasi. Cea mai moderna tehnologie de intretinere textila si servicii de curatatorie ecologica din zona Iasi.


Program de functionare: LUNI – SAMBATA: 09.

Butterfly – Spalatorie haine Iasi – Curatatorie haine Iasi. BUTTERFLY – spalatorie haine Iasi , dispune de infrastuctura necesara activitatii de spalare, curatare si . BUTTERFLY – Spalatorie haine Tudor Vladimirescu – curatatorie haine Iasi , dispune de infrastructura necesara activitatii de spalare si . Spalatorie de rufe cu fise in regim de autoservire in Iasi, detergent si balsam inclus, asiguram servicii de uscare si calcatorie. Dedicati calitatii si promptitudinii serviciilor Spalatorie si curatatorie chimica.


Ridicarea si livrarea rufelor este gratuita, acesta fiind un punct forte al ofertei noastre. Onoram comenzi numai pe raza orasului Iasi si a localitatilor limitrofe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare