marți, 5 iulie 2016

Curatatorie mobila perne suceava

Curatatorie de perne din pene si puf cu echipament modern si dosuri de perne rezistente care nu permit trecerea penelor. Bistriţenii au însă altă opţiune, o mini curăţătorie mobilă a venit în oraş,. Proprietara curăţătoriei de perne mobilă este o firmă din Suceava.

Curatatorie de perne Suceava, Suceava. Curățăm pernele și pilotele, le dezinfectăm și înlocuim dosurile. Vă aşteptăm la Curatatorie de Perne din pene si puf cu echipament modern si dosuri de perne.


Un nou concept inedit de curatatorie mobila de perne din pene si puf a aparut pe piata.

Casa pernelor vă pune la dispoziţie schimbarea . Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in justiţie . Curatare perne ecologica in Suceava,O curatare uscata, ecologica, pentru pernele din pene si puf utilizand tehnologii de ultima generatie. Cum functioneaza curatatoria mobila. Aceasta curatatorie ambulanta apartine firmei Curatatorie Perne SRL, care îsi are sediul în Suceava.


Fiecare curatare costa lei, iar firma ofera dosuri de perna noi si servicii precum . Pentru a avea un somn sănătos este nevoie de un mediu curat. Pernele din pene şi puf joacă un rol. Diverse : Curatatoria de perne din pene sau puf ,va asteapta de Luni pana Vineri intre orele la 1 sambata 10-la CASA DE CULTURA, pentru a va curata .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare