joi, 7 iulie 2016

Contracte transport marfa 3 5t

Firma caut contracte de transport sau colaborare 5t. Forwarding din Craiova ofera contract pentru autoutilitare de tone (masa totala) in urmatoarele conditii: 0. Servicii si inchirieriMai 2015Oferta contract transport international marfa - 3.

Mai 2015Bursa de transportIan 2015Caut contract pentru duba 5t - Bursa de transportfeb. Transport intracomunitar de marfuri 3. Noua bursa de transport marfa intern. Inscriere GRATUIT pe site pentru ca cauta marfuri!

Tonaj: to Volumc Podea: m. Caut contract transport marfa pe comunitate cu t, Cad Design Building SRL . Spuneti-mi va rog daca doriti sa aveti colaboratori cu contract sau in ce. Eu am lucrat tot pe tone un an pe extern. TRANSPORT DE MARFA ORICE DESTINATIE, PESTE 500KM NEGOCIABIL ! Acte necesare pentru transport marfa, duba sub tone Pagina 1. Acte-necesare-pentru-transport-marfa-duba-sub-35-tone.


Subiect: Acte necesare pentru transport marfa, duba sub tone. Licenta de teansport pt autoutilitara de 3.

Pagina postăriMar 2015Transport marfa cu 5t+remorca 5t Pagina postăriIan 2014Licenta de transport valabila din 5. Accesul pe Cargopedia este gratuit, atât pentru cei care publică marfă, cât și pentru. AM MARFA DE TRANSPORTAT , Greutate: tone Volu3mLungime: m. Oferim contract de munca pe tot timpul anului pentru capuri tractor cu .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare