joi, 21 iulie 2016

Alimente acide interzise

Alimente acide… nu interzise, dar de evitat! Am povestit de alimentele alcaline pe care specialiştii le recomandă, cu drag, pentru a duce o viaţă sănătoasă. Arsurile la stomac apar de-a lungul vietii frecvent.

Practic nu exista persoana care sa nu fi avut o data sau de mai multe ori arsuri in zona stomacului, si toti . O dietă formată din alimente alcaline şi alimente acide este esenţială pentru sănătatea organismului şi ne fereşte de boli grave precum cancerul, . Dieta alcalină înseamnă o dietă bogată în alimente alcaline, care . Cura cu alimente alcaline vindecă bolile hepatice, cancerul, fibromul uterin sau ovarul.

Dieta alcalină – Alimentele acide permise și interzise. Există alimente acide şi alimente alcaline. Pentru a avea un stomac sănătos, trebuie să ţinem seama de această clasificare şi de combinarea . Legume precum cartofii, broccoli, dovleceii, fasolea verde, morcovii sau prazul, consumate în meniurile cotidiene sunt alimente cu efecte calmante şi cicatrizante . Trăim într-o lume în care ploile acide sunt ceva obişnuit, la fel ca băuturile.


Iar o a treia categorie este cea a alimentelor strict interzise, din care fac parte, la loc . Este important să cunoaştem cum alimentele acide şi cele alcaline afectează sănătatea. Pentru ca celulele să funcţioneze corect, pH-ul acestora trebuie să fie .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare