joi, 21 iulie 2016

Burete tapiterie cluj

Materiale tapitat Cluj-napoca, tesaturi la cele mai avantajose preturi in Cluj-napoca, Burete in Cluj-napoca,stofe pentru tapiterie in cluj-napoca ,piele ecologica . Pagini similareplusuri penrtu tapiterii; stofe pentru tapiterii; stofe pentru tapiterii auto; Stofele pentru tapiterii au latimea de 1. Acum zile - 1lei: Societatea noastra se ocupa cu comercializarea BURETELOR pentru tapiterii si saltele, de diferite dimensiuni si densitati.

Societatea noastra se ocupa cu comercializarea BURETELOR . See more of Saltele Cluj-Napoca Si Materiale De Tapiterie by logging into. Saltea Rytmic Memory 2x 1x (cm burete ST+ cm spuma Memory) . Materiale pentru Tapiterii, Spuma poliuretanica, Vatelina Sintetica, Tesaturi.

Pautex Cluj Napoca a adăugat fotografii noi în albumul Burete. Oferim burete (spumă poliuretanică) pentru tapițerie, saltele și alte destinații. Livrarea produselor se poate face prin curier, situație în care costurile de . Ne ocupam cu comercializarea placilor din burete de diferite dimensiuni si densitati si materialelor textile . Foile de burete se folosesc in special pentru canapele, saltele, tapiterie, pentru aplicatii de protectie (saltele de protectie), pentru ambalare elemente fragile etc. Burete spuma poliuretanica ,burete tapiterie , buretetapiterie ,burete poliuretan , burete poliuretanic !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare