joi, 7 iulie 2016

Vivo cluj magazine

IMMOFINANZ, o companie imobiliară comercială care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în opt pieţe . Cluj-Napoca - Zara, Bershka, Carrefour, Decathlon - Cluj. Cel mai mare shopping center pe un singur nivel din Romania, VIVO!

Cluj-Napoca este locul preferat pentru cumparaturi al multor clujeni. VIVO Cluj Napoca, Comuna Florești, Cluj. Florești, județul Cluj, Complexul comercial POLUS CENTER CLUJ.


Cluj-Napoca le aduce clienţilor săi o nouă experienţă de shopping.

Am fost mai devreme la lansarea oficială a magazinului Bugatti Shoes de la Vivo! Bugatti shoes vine cu o alternativă pe piață .

Cluj-Napoca sărbătorim Mica Unire. Clienţii centrului comercial care vin la standul special amenajat din incinta . Carrefour Cluj Hipermarket Carrefour. Prezentare; Servicii magazin; Cum a fost; Castigatori tombole; Cariere. Cluj-Napoca să profite de un nou weekend de reduceri. Magazinele din centrul comercial au pregătit şi în . Cluj-Napoca a lansat un concurs pe teme de modă.


Cluj-Napoca, să îi dea o mână de ajutor lui Moș Crăciun, la cel mai mare eveniment de . O alertă falsă cu bombă a adus la complexul Vivo din Cluj echipe de pirotehnişti şi câini special antrenaţi să găsească explozibil. Magazinul Splend'or combina stilul traditional al ceasurilor cu eleganta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare