luni, 11 iulie 2016

Ustensile materiale si echipamente folosite in efectuarea curateniei in unitatile de cazare

Echipamentele si materialele cel mai des folosite in procesul de curatenie sunt:. C – Efectuează servicii de curăţenie şi amenajează spaţiile comune. Materialele şi echipamentele necesare curăţeniei în spaţiile de cazare .

NTREŢINEREA ŞI CURĂŢENIA SPAŢIILOR DE CAZARE. Informaţii despre specificul agenţilor economici la care se efectuează stagiul de practică. Mutarea oaspeţilor dintr-un spaţiu de cazare în altul 1. Echipamente şi materiale folosite în procesul de curăţenie 3. Efectuarea curățeniei în spațiile de folosință comună 3. Din punctul de vedere al unităţii: Modul în care arată personalul se constituie ca . Activităţi specifice: efectuarea curăţeniei zilnice în spaţiile de cazare,. Echipamentele din dotare sunt folosite adecvat de.


Cunoasterea regulilor de igiena personala si la locul de munca de catre toti lucratorii. Personalul din unitatile si punctele de desfacere a alimentelor. Pe suprafetele si ustensilele murdare raman resturi alimentare pe care se . Detergenţi acizi sau detartranţi: curăţarea materialelor cu depuneri de.


Prin structură de primire turistică se înţelege orice construcţie şi amenajare.

Hanurile turistice, care sunt unităţi tradiţionale de cazare care reînvie. Oficiile cameristelor;; Debaralele pentru păstrarea ustensilelor şi materialelor de curăţenie; .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare