luni, 18 iulie 2016

Piele naturala groasa

Piele naturala pentru articole de marochinarie. Comercializam piele naturala pentru: tapiterie (mobilier, auto), harnasamente, echipamente protective, marochinarie, incaltaminte si confectii. Despre noiPiele groasa - Cumpara cu incredere de pe Okazii.

Geaca Groasa Piele Naturala Si Interior Imblanit (acrilic); Marime L, Vezi Dim. Pantofi dama piele naturala Suceaveanu tapla groasa 36-romanesti. Animale de companie Servicii - Accesorii. Deseuri de piele naturala, de foarte buna calitate se vinde la kg , pentru mai multe produse .

Vand scurta noua din piele naturala cu lac cu blana in interior, foarte calduroasa.

Curea BeltArt din piele naturala groasa - Curea din piele naturala groasa de 3-mm cu suprafata creponata. Catarama este fumurie si are pe suprafata ei . Cizme Versace 19negre din piele naturala, cu talpa groasa - -PIELE NATURALA -captuseala din PIELE NATURALA -talpa de cauciuc Include-le in tinutele . Curea din piele naturala de bovina, dos din mesina naturala. Margini cusute gros pentru un plus de rezistenta -Marime de . Pantofi din piele naturala box, albastri - Interior din piele naturala - Toc patrat, varf rotund - Talpa tip bocanc - Brantul pantofilor este prevazut cu un burete . Puteti achizitiona produsul BeltArt Curea din piele naturala groasa de la oricare magazin afisat in lista .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare