miercuri, 27 iulie 2016

Laguna albastra cluj 2016

Omul de afaceri Ioan Tecar este noul proprietar al Lagunei Albastre, un loc unic, dar neamenajat din judetul Cluj. La de km de orașul Cluj, într-o zonă cu dune de nisip, din nordul dealurilor Siloşului, în imediata apropiere a. Laguna Albastră, un lac spectaculos din județul Cluj.

La numai de kilometri de municipiul Cluj-Napoca, departe de forfota. Laguna Albastră, aşa cum a fost denumit lacul, este străjuită de pietre . Un loc cu adevărat deosebit, lacul Laguna Albastră, cu iz de Mediterană situat la de kilometri de municipiul Cluj-Napoca oferă o atmosferă . La numai de kilometri de municipiul Cluj-Napoca, departe de forfota oraşului, există un.

Noul clasament pe 20întocmit de o companie de. Laguna Albastră se află în imediata apropiere a comunei clujene Aghireşu,înconjurată fiind de . Lacul „Laguna Albastră” din Aghireşu, aflat la de kilometri de Cluj-Napoca, este scos la vânzare. Supranumit „Micul Paradis” de cei care . Laguna Albastra se afla in apropierea comunei Aghiresu din judetul Cluj si este in topul celor minuni care trebuie vizitate in Romania si alte . Lacul Laguna Albastră din localitatea Aghireșu, judeţul Cluj este celebru în toată România pentru apa albastră ca cea a mării Mediterane, . Lacul Laguna Albastră de lângă Aghireșu a devenit faimos în toată România pentru apa albastră ca în Mediterană.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare