vineri, 1 iulie 2016

Picaturi de ochi pentru caini pret

Va propunem online produse si medicamente oftalmologice pentru caini. Farmacie veterinara online cu produse si medicamente pentru afectiunile . Animalele de companie sau cele de curte se confrunta adesea cu diferite afectiuni ale ochilor, urechilor si ale pielii. BEAPHAR Oftal Augenplege – picături de îngrijirea ochilor pentru câini și pisici. Oculsan ml - Picaturi pentru ochi.


Oculsan ml – este un produs folosit in infectii ale ochiului la caini si pisici, keratite si conjunctivite . Ochii cainilor trebuie sa fie in permanenta curati si stralucitori, fara inrosiri, opacifieri si secretii, caracteristice pentru disfunctiile.

Mod de administrare si dozaj: Instilati sau picaturi de doua ori pe zi la in sacul conjunctival. OCULOFORTE se administrează prin instilarea a 2-picături în unghiul intern al . Caine Ingrijirea cainelui Boli de ochi specifice cainelui. Picaturile se folosesc la fiecare 2-ore, iar unguentul de ori pe zi. Intrebarea mea este daca pot sa folosesc niste picaturi de ochi cu antibiotic de-ale mele la. Picaturi de uz uman exista cu sutele, diferite ca denumire, firma producatoare, pret sau compozitie.


Cainii sunt animale care au, uneori des, probleme cu ochii, mai ales unele rase dezvoltand diferite afectiuni. Tocmai de aceea, un tratament realizat acasa va va .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare