marți, 12 iulie 2016

Nebulizator pentru dezinfectie

Nebulizator ULV electric cu actionare manuala se foloseste foarte usor fiind. Este perfect pentru lucrarile interioare dar si exterioare de dezinsectie si dezinfectie. Aparat dezinfectie aer medical, nebulizator medical dezinfectie aer.

ALIMENTARE: motor electric de 2V-Hz sau 110V-Hz DIMENSIUNI: 2x 2x . Oferte produse si servicii: nebulizator dezinfectie. Producatori, distribuitori, furnizori - Nebulizator inox litri, Dezinfectie. Utilizand Nocospray, se reduce cu 50- timpul de dezinfectie fata de metodele manuale.

Aparatul de nebulizare este usor de transportat;; Dimensiuni mici, . Aparat de nebulizare Nocospray - Nocospray – echipament cu capacitate de nebulizare maxima 1000mc intr-un singur tratament de dezinfectie. Se poate aplica pe orice kit de nebulizare pentru a indeparta orice fel. Aceasta metoda de dezinfectare este recomandata tot de medicii de la . Nebulizator ULV manual – Generatorul de ceata electric ce se utilizeaza pentru tratamente de dezinfectie si deparazitare in sectoarele civil, industrial si agricol.


Flex a lite 26este un nebulizator generator de ceata rece, cu aplicator de mana pentru tratamente ULV de dezinsectie si dezinfectie. Un nebulizator electric ULV iti va fi de mare ajutor in operatiunile de dezinfectie si deparazitare efectuate in cadrul spatiilor vizate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare