marți, 5 iulie 2016

Covor puzzle pentru copii din spuma nontoxic

Covorase puzzle cu piese mari cu litere, cifre, animale, fructe pentru camera de joaca, covorase EVA. Covorasele sunt fabricate din spuma EVA (Ethyle Vinyle Acétate). Stickere perete copii Insula Comorilor Djeco.

Avem cele mai noi modele de puzzle de copii. Puzzle Figuri geometrice - covoras din spuma buc. Covoras non-toxic pentru joaca OkBaby.


Noul covor moale pentru copii, amortizare la cazaturi, impermeabil, izoterm, multicolor, usor de curatat.

Copilul nu se loveste; - Nu se ia culoarea; - Non-toxic. Jucarie copii puzzlepiese diferite animalute. Copilul tau nu este atat de interesant sa deseneze pe hartie alba sau pe pereti? Covor din spuma LUDI, compus din piese cu cifre puzzle perfect pentru joaca amuzanta si sigura.


Rezistent la apa, termoizolant, non-toxic. Alte Decoratiuni Camera Copilului Produse Asemanatoare cu: covor puzzle pentru copii din spuma non toxic - PRET incepand de la 1Lei. Covor puzzle din spuma Alphabet and Numbers piese.


Mama si copilul Jocuri - Jucarii.

Decizie prompta din partea autoritatilor noastre, care au hotarat sa nu mai astepte doi ani ca sa retraga covoarele tip puzzle pentru copii. Puzzle Kids reprezinta o zona moale pentru locul de joaca iar bebelusul. Cele mai populare covoare pentru copii - PUZZLE KIDS - realizate din spuma EVA de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare