marți, 12 iulie 2016

Dragonul rosu bucuresti preturi incaltaminte

Cand esti in provincie si auzi de Dragonul Rosu din Bucuresti, iti imaginezi o lume colorata, plina de magazine cu haine ieftine, incaltaminte si alte chilipiruri. Multa marfa aiurea, preturi mari, chiar si pentru engros. Centrul Comercial Dragonul Rosu (Bucuresti).

Profită cum de reduceri incredibil de mari care ajung până la - din preţul. Cum merg vânzările în „Dragonul Roşu”, după razia ANAF: fără. La încălţăminte”, îţi aruncă peste umăr, după ce te descoase „da' de ce vă interesează?


Realitatea este că nu se dă bon pentru a ţine preţurile mici, fără TVA.

Mesajul Moscovei pentru liderii de la Bucureşti: „Aţi ignorat probleme grave”. Europa Dragon, Fundeni, Bucuresti, Romania. Un nou concept de magazin on-line care vinde fara comisioane ,produsele din DRAGONUL ROSU. Rochite de ocazii pe care le gasesti si in Unirea,Mall-uri la un pret acceptabil fara.


Este foarte greu de găsit, în mod regulat, stocuri la preţuri mici. Cum este la noi în Dragon aşa este şi acolo (în Ungaria n.red)- o piaţă mare plină. Zeci de comisari ai Gărzii Financiare au descins în complexul Dragonul Roşu. Multe dintre magazine erau deja închise în hala cu încălțăminte, deși era doar ora 8. La cei treizeci și un pic de ani ai lui, locuia în București în cartierul Colentina .

Cum in perioada de criza tre sa fim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare