miercuri, 13 iulie 2016

Vand material iuta

Vand diferite carpete cusute manual cu fir de lana pe panza de sac. Cea mai scumpă țesătură este cea de iută combinată cu bumbac care. De ce agricultura a fost distrusa si de ce pamantul tarii este scos la vanzare?

Descoperiti produse din sectiunea Panza De Sac de la Tesaturi-textile. Contactati firma pentru mai multe . Culori: alb, galben, maro, mov, nature, orange, rosu, verde. Pretul este pentru m cu latimea de cm.

TEXTILA Iasi este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de sfoara, panza de iuta, saci de iuta si franghii de iuta. Practica preturi de fabrica si produce pentru . Gama de produse TEXTILA cuprinde: Sfoara cu diametrele mm, mm, mm, mm, Fire, Franghii de mm, mm si mm, Franghii de mm, mm, .

De mult mă pregăteam să fac loc pe scenă acestui material atât de comun și de cunoscut care își găsește întrebunițări atât de variante în . PLASA IUTA 6CMX3M la cel mai bun pret acum la Dedeman. Dimensiuni (cm): 6; Material: Iuta. Lungime (cm): 300; Greutate (g): . Panza de sac, Panza de sac, Sfoara de iuta, Timisoara, Tesaturi-Textile Srl. Latimea dintre fire este de aprox.


Panza de sac, iuta 1, biodegradabila, higroscopica. Latimea materialului este de 1cm. Iuta este un material rezistent şi reciclabil cu o culoare naturală.


Panza de sac, din iuta 1, biodegradabila, higroscopica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare