joi, 28 iulie 2016

Spalatorie automata cu fise

Calculator Pret - Spalatorie Auto Automata Pret: Calculati-va costurile si profitul unei Spalatorii Auto Automate cu Fise, Self Service JetPOINT. POINT Romania vă pune la dispoziție gama completă de accesorii spalatorie auto automate cu fise (self service). Sistem de încălzire a apei pe perioada de .

EHRLE, Spălătorie Auto, Spalatorie Auto, Spalatorieauto, Spălătorie Auto Self Service,. Spălătorie Automată, Spalatorie Automata, Investiție, Investitie, Investitori, Investiții,. Prezentare sistem spalare : ▻ Sistemul este conceput pentru spalare exterioara ( cu operatori sau fara ) a autovehiculelor, intr-un timp limitat si consumuri . Construcția și punerea în funcțiune a unei spălătorii self.

O noua spalatorie auto self service fara atingere cu fisa EHRLE a fost data in. Noua spalatorie Ehrle CarWash cu piste interioare si pista exterioara impune . La Jetoane IASI - Spalatorie Auto Self Service, Iasi, Romania. De ce să deschidem o spălătorie auto self service EHRLE?


Afaceri de succes - forum afaceri,. Tot ce trebuie sa faci este sa ai grija sa iei banii seara din automate. SUnt mai multe tipuri de astfel de spalatorii, fie spalatorie cu pistol cu jet, unde bagi fisa, . Din câte am auzit, sunt două variante pentru spălătoria self-service în benzinărie: OMV şi Lukoil. La OMV preţul unei fise de minute este lei, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare