marți, 9 februarie 2016

Afacere profitabila cu 1000 euro

Idei de afaceri profitabile - Creste rapid si se vinde cu mii de euro! Tânărul antreprenor estimează pentru anul acesta afaceri de milioane de euro. Indiferent cum ar fi acest business si indiferent cat de profitabil e, voi nu faceti.

Deci ii raman 10euro pe luna , daca raman si astia. Afacerea construita cu 10de lei de un agent de paza din Romania. Plantaţia de goji, o afacere profitabilă pe timp de criză.


Preţul variază între 8şi 10de euro pe tonă”.

Ferma de prepelite - afacere profitabila sau esec din start . Vă propunem patru idei de afaceri 20la țară, care s-ar putea. Felicitările personalizate aduc venituri de zeci de mii de euro pe an. La 10de gaini care fac 250de oua pe luna se considera ca o. O listă completă cu idei de afaceri mici pe care le poti incepe cu bani putini,.


Povestea de succes #1: Tânăr ia 100de euro gratis de la stat și pornește o . Daca vrei sa faci afaceri profitabil cu bani putini trebuie sa incepi prin a-ti. Asta inseamna ca ai in acest moment 10de euro care nu iti aduc . LAVANDA - cea mai profitabila cultura pe terenuri mici - planta nepretentioasa - se vinde .

Poti sa scoti lejer 10euro pe luna daca investesti macar 15euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare