miercuri, 24 februarie 2016

Parfumerie madison

Un parfum ce pare la inceput inocent, transparent, alb, dar ale carui note importante, ascunse, se dezvaluie treptat si devin tot mai puternice. Women Extrait Parfum Cologne Men Extrait . Un parfum minunat cumparat de la voi, Portrait of a lady.

Parfumeria Madison este o parfumerie de lux ce ofera parfumuri si produse cosmetice in exclusivitate. Parfumeria Madison din Bucuresti isi desfasoara . MADISON vă oferă cele mai exclusiviste parfumuri, parfumuri de nișă, parfumuri rare, esențe de cameră și numeroase produse cosmetice prețioase. Primul magazin dintre cele patru care si-au impartit piata de parfumuri premium si de nisa a fost Madison Avenue, apoi s-au lansat pe rand .

MADISON, prima si unica parfumerie de lux din Romania, introduce in exclusivitate colectia de parfumuri a lui Kilian Hennessy. Si daca pana acum Romania nu s-a bucurat de un templu al parfumeriei selective, incepand de luna aceasta, acel univers olfactiv devine. Valoarea investiţiei în noul magazin ajunge la 250. Acelaşi concept a fost implementat şi în parfumeria Madison din Budapesta.


A trecut o lună, ba chiar mai mult de cînd am pășit intrigată în lumea parfumeriei de nișă, la Madison în Dorobanți.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare