vineri, 26 februarie 2016

Mici afaceri de familie

Găinile ouătoare şi cele de carne crescute în condiţii de gospodărie, nu în regim industrial, sunt tot mai apreciate . Cand esti in cautare de idei de afaceri de familie, gasesti variante multe, dar toate par complicate. Desigur, multa lume isi pierde locul de munca.

Dar ce poti sa faci cand nimic nu mai merge? Cum sa deschizi o pensiune canina: povestea unei afaceri de familie. Cele mai noi oportunitati de afaceri in Romania, afaceri mici sau complexe, cu investitii banesti.


Profructta este afacerea unei familii din Campulung Muscel.

Cele mai multe afaceri mici sunt cele de familie. Si, o alta informatie statistica arata ca sunt peste 300. Afacere de Familie Rentabila cu Bani Putini. Sute de romani si-au pus pe roate mici afaceri cu. Unele idei de afaceri se nasc din dorința de a aduce arta mai aproape de oameni, din dorul de a-ți duce viața în alt ritm sau din dragoste . Ban la ban trage: Top cele mai mari afaceri de familie din România.


Statele Unite: prețuri mici, profit scăzut și volum mare de vânzări. Pentru a conduce mici afaceri de familie, membrii acesteia trebuie sa se asigure ca interesele afacerii se afla in concordanta cu interesele familiei impicate, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare