joi, 11 februarie 2016

Cusca caine plastic

O cușcă de câine potrivită îi va oferi patrupedului tău un adăpost sigur în afara. Igienice, ușor de curățat și impermeabile - cotețele din plastic au . Animale de companie Servicii - Accesorii.

Descrierea produsului Cusca - cotet caine mare Trufi K din plastic. Cusca - cotet pentru caine, dimensiuni generoase, pentru rase mijlocii si mari. Cotet pentru caini tip casuta din material plastic premium, non alergic.


Pentru caini de talie mica si medie.

Spre deosebire de custile din lemn : usor de intretinut, . Comparati preturile magazinelor online la Custi caine gasiti cel mai mic pret,. COTET KENNY Kenny este un cotet din plastic si are o forma atragatoare de iglu. Alege din oferte pentru cusca caine.


Cusca caine - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Custi caini ieftine - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Cusca De Transport Din Plastic Pentru Caini De Pana La Kg - Gri. PVC flexibil pentru confecționarea ușilor cuștilor de câini de caini, model universal.


Izoleză termic si protejează de vânt și viscol.

Cusca mare pentru caini la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria CUSTI PENTRU CAINI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare