miercuri, 17 februarie 2016

Curatatorie haine afacere

Dacă te-ai gândit să începi o afacere şi nu vrei să o iei chiar de la zero,. Este un utilaj foarte bun şi util pentru haine de piele, pentru a le reda . Din acest motiv, propunem deschiderea unui centru de spălătorie-curăţătorie unui investitor aflat în căutarea unei idei de afaceri cu urmări .

Conceptul care a stat la baza acestei afaceri a fost acela de a oferi permanent asistenta. Noul concept de franciza de curatatorie chimica 5asec este inspirat de . Masinile de spalat chimice (dry-clean) sunt echipamente specializate cu care se spala anumite materiale si haine. Aceste masini folosesc in loc de detergenti .

Deja de o lună, Ana Ursachi le arată chișinăuienilor cum poate funcționa o afacere cu un singur angajat: managerul. Reghin, cu obiectul de activitate curăţătorie chimică şi spălătorie. ELISSE - O spalatorie de haine curatatorie haine mereu pe. Putem pune la dispozitia dumneavoastra tot ce este necesar pentru infiintarea unei spalatorii curatatorii chimice moderne. Consultanta pentru spalatorie haine - Pot obtine o finantare nerambursabila pentru o spalatorie de haine intrun oras mic?


Lansarea unei spalatorii sau curatatorii ecologice presupune investitii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare