joi, 18 februarie 2016

Suport uscare rufe cu prindere pe tavan

Firma noastra va ofera posibilitatea de a achizitiona un sistem de uscare a rufelor. Uscatorul de rufe cu scripeti are prinderea pe tavan, avand o accesibilitate totala, .

Pagini similareUscator de rufe cu fixare in tavan. Uscator cu scripeti si fixare in tavan. Dimensiuni de la 1cm la 2cm. Uscatorul de rufe cu scripeti are prinderea pe tavan, avand o accesibilitate totala, manipularea acestuia fiind foarte usoara, in acest fel oferindu-va posibilitatea .

Cumpara Uscatoare rufe de la eMAG la preturi avantajoase. Uscatorul de rufe cu scripeţi are prinderea pe tavan, având o accesibilitate totala, manipularea acestuia fiind foarte uşoara, în acest fel . Suport uscare rufe cu fixare in tavan si scripeti, IDEAL pentru balcoane inchise in termopan si bai. Scripetele pentru uscat rufele in baie sau in balcon.


Acest uscator de rufe se monteaza pe tavan, barele acestuia aflandu-se la o distanta de. Meliconi poate fi solutia salvatoare. Uscator rufe cu fixare in tavan, Craiova.


Este un suport practic, estetic si foarte util. Suport prindere de tavan sina U alb 1la cel mai bun pret acum la Dedeman.

Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria SINA PVC SI .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare