marți, 2 februarie 2016

Case traditionale din ardeal

Aceste proiecte de case din Ardeal poarta sub streasina o bogatie arhitectonica. Primul proiect este o casa traditionala care ne aminteste de . Arhitectii se inspira din constructia caselor traditionale, si preiau idei folosite.

Citeste mai multe despre: Ardeal, Bistrita, case traditionale, . Voinesti,-case-taranesti - case traditionale romanesti. Case tradiţionale pentru turişti într-un decor de poveste. Vacanta in case taranesti renovate in satul Vale, judetul Sibiu 0.

NON romanesti in Ardeal revin si . Acest subalbum prezintă câteva case vechi tradiţionale din satul Paloş -Ardeal ,care au mai rezistat în timp şi care nu au suferit mari modificări ,sau deloc ca . Satele ancestreale romanesti inca mai pastreaza multe exemple de case traditionale imbodobite de superbe decoratii etnografice. Când vorbim de modele de case cu cerdac ne gândim, în special, la acele locuinţe tradiţionale româneşti construite din materiale naturale. Alma Vii – Centru de interpretare a culturii tradiționale. Astfel, în toate cele zone, zidurile caselor din vechime se realizau din trunchiuri rotunde, nefasonate, . Deci, da, Doru are o casă pe care mulți o admiră, dar el tot nu .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare