miercuri, 24 februarie 2016

Domestos utilizare

Distruge chiar si cei mai rezistenti microbi, inclusiv bacteriile, ciupercile, sporii si virusurile. Continua sa adere la suprafata din toaleta si sa distruga microbii . Dezinfectează regulat cu Domestos și bureții și lavetele, iar la urmatoarea utilizare clătește-le cu apă.

Poți proceda la fel și în cazul coșului de gunoi. Dezinfectant baie, grupuri sanitare - Domestos 24H Plus. Ofera peste H de ore protectie impotriva microbilor, daca este utilizat zilnic. Instructiuni de utilizare: - pentru dezinfectare se utilizeaza nediluat.


Deschizatoarele de conserve, masina de tocat si ustensilele de bucatarie trebuie curatate si dezinfectate dupa fiecare utilizare cu Domestos 24 . Domestos Înălbitor este un produs de curăţat pe bază de Hipoclorit de Sodiu. Domestos Înălbitor poate fi utilizat nediluat pentru dezinfectarea toaletelor, ţevilor . Nu prea sunt multumita de Domestos-ul pentru WC ( miroase f urat ) si am sa . Domestos Pine este un inalbitor dezinfectant cu vascozitate ridicata, putand fi utilizat atat in forma concentrata, cat si diluat. Destinatie: Dezinfectant; Gramaj: 750ml. Curata, dezinfecteaza, inalbeste si improspateaza; poate fi utilizat atat ca atare, sub .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare