duminică, 14 februarie 2016

Kézi gőztisztító praktiker

A kompakt 2-az-1-ben SC Premium gőzisztító 1-ban vegyszermentesen tisztít. A háztartásban előforduló kemény felületeken, szerelvényeken,csempéken, . Az SC készülékkel kezdheti meg az ismerkedést a gőztisztítással.

Az egyszerűen és intuitívan kezelhető, kezdő SC gőztisztító kétfokozatú gőzszabályozást k. A kompakt SC kézi gőzisztító teljesen vegyszermentesen tisztít és gyakorlatilag az egész háztartásban használható. Minden kemény felület tisztításána. Kärcher SC készüléke kora leggyorsabb gőztisztítója.

Csak másodperces felfűtési idővel az SC készülék pillanat alatt elindítható. A Kärcher SC 9gőztisztítóval gyorsan és ugyanakkor hatékonyan takaríthat. Az 16Watt-os, hordozható készülékkel az üvegfelüéleteket, tükröket, . Karcher SC Floor Kit Gőztisztító, 1200W, 0. Válogasson fantasztikus árú Háztartási kisgép ajánlatainkból!


Ft felett (kivéve háztartási nagygépek), kényelmes és biztonságos . A terjedelmes kínálat részét képezik például a porszívók, gőztisztító gépek, seprőgépek, felülettisztítók valamint a csőtisztítók. Praktikus kiegészítők és tartozékok . SC-952-g C91z tiszt CADt CB3.

Author: Praktiker, Name: 2 Length: pages, Published: 2016-10-15T00:00:00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare