miercuri, 17 februarie 2016

Scoala de curatenie

Conditii de acces la acest program de formare profesionala: pot participa la acest curs de agent de curatenie cladiri si mijloace de transport . Ne-am propus sa ajutam la formarea celor ce isi doresc calificarea in meseria de agent de curatenie. In acest sens a luat fiinta Darom Cleaning School, Furnizor .

Exemplificat teoria foarte bine prin exemple concrete si implicare directa a participantilor. Agent de curatenie,curs agent de curatenie,cursuri curatenie,agent de curăţenie clădiri şi mijloace de transport,cursuri de calificare specializare initiere,calificare . Suport curs de calificare “AGENT DE CURATENIE” cod 5149. Structura cursului de calificare prezintă module, care urmează a fi tratate individual, după .

Achizitie produse si materiale de curatenie. Prevenirea infectiilor nozocomiale. Curatenia, dezinfectia si igiena in blocul alimentar.


Gimnazială ”Traian Dârjan” din Cluj-Napoca anunţă scoaterea la CONCURS a post contractual vacant de ÎNGRIJITOR CURĂŢENIE . A început un nou an şcolar, iar şcolile şi grădiniţele îşi aşteaptă elevii. Personal curatenie pentru una dintre cele doua locatii: Scoala - Greenfield (zona Gradina Zoologica) Gradinita - zona Arcul .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare