marți, 16 februarie 2016

Decont de cheltuieli completat

DECONT DE CHELTUIELI înregistrat la nr. Una dintre cele mai importante aspecte de care tinem cont in cazul salariatilor detasati international, este modul corect de completare a . I Avansuri în valută, Tara, Tara, Tara, Total.

Primite de la: Valută, Lei, Valută, Lei, Valută . As dori sa stiu, va rog, ce formular de decont de cheltuieli pot folosi pentru inregistrarea in contabilitate a unor bonuri fiscale (de ex.rechizite) ? Decont de cheltuieli la o intreprindere individuala. La formularul de decont intern, se va anexa PAC – ul completat si semnat. Angajatul se reintoarce din delegatie si depune la contabilitate decontul pe care reflecta urmatoarele cheltuieli : cazare 3ron plus TVA, . Anexati la Ordinul de deplasare al soferului si Decontul justificativ de cheltuieli. Decontul, completat de sofer si avand anexate toate documentele justificative, . Decont de cheltuieli la o intreprindere individuala Pagina.


Pagini similareDECONT DE CHELTUIELI PENTRU DEPLASĂRI ÎN STRĂINĂTATE.

Ordin de deplasare: Participant: Scopul deplasării: Locul deplasării: Perioada de deplasare . Pagina prezinta, pentru exemplificare, modele de formulare - model Decont de cheltuieli externe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare