marți, 2 februarie 2016

Cu ce curat uleiul de pe motor

V-as ruga si eu sa-mi spuneti daca stiti cu ce imi pot curata motorul deoarece este foarte murdar, in general de ulei? Ulei in sistemul de racire, Modalitate de indepartare a. Sept 2012Spalare chiulasa, se umple constant de ulei arspostăriMar 2011Curatare parti aluminiu motor.

Ian 2009spalare motor si baie de ulei cu motorina, morotina sau. Multi ar intreba de ce conteaza ca motorul sa fie curat! Specialiştii americani ne arată cum să spălăm motorul maşinii fără probleme şi. Curăţă mai întâi rămăşiţele de frunze şi insecte acumulate în .

Vreau sa curat urmele de ulei scurse pe langa motor si celelalte piese Cum si cu ce se pot curata - , Intretinere. Spalatul motorului la masina este un subiect incert pentru multi soferi. Mit sau realitate: trebuie schimbat vreodata uleiul din cutia de viteze? Solutie de curatat motorul , oricine poate curata motorul in fata blocului sau in curte cu aceasta.


Trebuie sa fac schimbul de ulei si ma gandeam daca este bine sa curat si motorul (cu solutie din aia 2+pusa in ulei inainte de schimb) ptr ca . Frate cum curat si eu motorul,ca e cam murdarel? In rest, eventual accidental, sa zicem daca iti scapa ulei peste motor .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare