marți, 16 februarie 2016

Mopuri cu rezervor

Cumpara Maturi, perii si mopuri de la eMAG la preturi avantajoase. Mop cu rezervor si pulverizare apa (lichid de curatare) Pentru spalatul. Mop plat din microfibra cu pulverizare Quick Spray Spontex la cel mai bun pret acum la Dedeman.

Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria . Caracteristici: Mop cu rezervor tip spray Capacitate rezervor 6ml Fabricat. Spray Mop Mop spray modern, cu rezervor pentru lichid de curatare incorporat. Mop profesional cu rezervor de detergent SM - Mop profesional cu rezervor pentru detergent si dezinfectant.

Este utilizat cu succes in holuri de hotel, terase, . Mop cu Rezervor si pulverizare Apa Pentru spalatul podelelor usor si rapi oricand la indemana. Manerul include butonul pentru dozarea solutiei pe suprafa. Cea mai buna din microfibră industriala, rezervor atasat și ușor de controlat solutia cu apa , podele curate, care sunt terminate mai rapi mai ușor și mai . LEIFHEIT, laveta inclusa (se gasesc la hypermarket-uri gen Carrefour, Metro, unde mopul are pret 1ron), ideal pentru stergerea . Comparati preturile magazinelor online la Mopuri gasiti cel mai mic pret, si cumparati cel mai ieftin Mop din magazinul preferat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare