luni, 15 februarie 2016

Butoi inox cu capac flotant

Cistenele din gama ECO FPN sunt destinate pastrarii lichidelor alimentare precuvinul, apa, tuica etc. Prin existenta capacului plutitor si a garniturii . Rezervoare din oțel inoxidabil (INOX AISI 304) cu capac flotant pentru fermentare și stocare, cu CEA MAI MARE grosime a tablei de pe piață. Rezervor din inox cu capac flotant pentru vin - 3litri - Descriere: Rezervoare din o? Butoi inox doua modele pentru fermentare si pentru stocare cu capac flotant cu ulei parafin pentru pastrarea vinului capacitati cuprinse intre 1litri si 3litri . Acum la preturi fara concurenta butoaie de vin cu capac flotant din polipropilena,profesionale ideale pentru vinarii si persoane fizice care . Cisterne inox pentru stocare si fermentare, fund plan, capac flotant cu garnitura. Palnie fermentare pentru damigene, butoaie sau cisterne, cu fixare in dop .

Cumpara Rezervor butoi din inox cu capac flotant pentru pastrare vin si perioada de fierbere must - 6litri online de la eMAG la pret avantajos. Contine: -capac flotant -garnitura din silicon alimentar -capac.

Rezervoare din oțel inoxidabil pentru fermentare şi stocare ce sunt create în special pentru micii producători și comercianți de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare