luni, 22 februarie 2016

Bicarbonat de sodiu pentru dinti albi

Cu totii ne-am dori dinti mai albi, asta e sigur. Bicarbonatul de sodiu albeşte dinţii, combate microbii şi împrospătează respiraţia. Se poate aplica bircabonat direct pe periuţa de dinţi, sau se .

Cum sa-ti albesti dintii la tine acasa folosind aceste doua ingrediente:. Albirea dintilor cu bicarbonat de sodiu si lamaie - lucruri pe care . Muiati un tampon de vata in bicarbonat de sodiu si stergeti dintii pana. Remedii de la bunica: Dinţi albi şi frumoşi cu produse din cămară.

Se face o pastă din căpşune şi bicarbonat de sodiu cu care să te freci pe . Prima condiţie este să ai dinţi albi şi sănătoşi. Lămâia, bicarbonatul de sodiu şi argila sunt remedii ieftine şi. S-au facut studii care au demontrat ca bicarbonatul de sodiu este foarte daunator.


Este vorba despre bicarbonatul de sodiu si zeama de lamaie! Albirea dintilor cu bicarbonat de sodiu si lamaie - lucruri pe care trebuie sa le . De ce sa te complici cand poti avea dinti albi in mod natural? Bicarbonatul de sodiu actioneaza asupra dintilor indepartand petele si . Daca vrei sa ai dintii albi imaculati, este musai sa treci pe la cabinetul stomatologic si sa.

Spala-te pe dinti cu bicarbonat de sodiu si lamaie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare