luni, 29 februarie 2016

Lucateam group srl

Servicii profesionale de curatenie, deratizare, dezinsectie si dezinfectie si spalatorie covoare. Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in justiţie . Compania LucaTeam Group SRL a fost infiintata in anul 201 cu sediul in Cluj Napoca.

Firma se ocupa cu activitati generale de curatenie a cladirilor, serv. Firma de curatenie Lucateam Group Alba Iulia ofera Servicii de curatenie, dezinsectie si deratizare la apartamente si case in Alba Iulia, Sebes, Aiu Cugir. LUCATEAM GROUP SRL - CUI 312033- Toate datele firmei!


Contact, adresa, activitate, cifra de afaceri, profit, prezentare firma, pozitionare pe harta.

Servicii Curatenie Generala Alba Iulia Alba - SC Luca Team Group SRL. Lucateam Group Srl, judetul Alba: ? SC LUCATEAM GROUP SRL, Servicii de cleaning in Catalogul de Afaceri Wall-Street. Compania LucaTeam Group SRL a fost infiintata in anul 201 cu sediul . SC LucaTeam Group SRL recruteaza pe eJobs. Vezi locurile de munca disponibile si aplica online pe eJobs.


Cel mai mare portal de joburi din Romania. Firma LUCATEAM GROUP srl Alba Iulia, Firma de curatenie LucaTeam Group Alba Iulia a fost infiintata in anul 201 cu sediul in Cluj Napoca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare