luni, 15 februarie 2016

Rezervoare inox vin

Rezervoarele sunt create în special pentru micii producători și comercianții de. TM INOX va ofera o gama larga de produse din inox: rezervoare de. Toate; Vin; Lapte; Bere; Suc; Ulei.

Rezervoare din oțel inoxidabil pentru fermentare şi stocare ce sunt create în special pentru micii . Rezervoare inox pentru vin, infrastructură crama. Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Rezervor din inox cu capac flotant pentru vin - 3litri.

Descriere: Rezervoare din oțel inoxidabil (INOX AISI 304)pentru fermentare şi stocare ce sunt create în . Rezervor de stocare vin cu capac flotant - Descriere: Rezervor cu capac flotant. Aceste vase sunt dotate, pentru inchidere ermetica, cu un capac flotant prevazut . Containare-Vase-Rezervoare din inox. Mai mult de 2modele si dimensiuni vase pentru vin, accesorii si diferite tipuri de utilizarea stocare, fermentatie, racire.


Cel Mai Bun PRET pentru MC 31 Rezervor din inox cu capac flotant il vei gasi online la Magazia Lu' Costica! Specialistul Costica iti pune la dispozitie . Rezervoare din inox ( pentru stocare vin , ulei , lapte si alte lichide alimentare ) cu capacitati incepand cu 2litri pana la 9litri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare