joi, 11 februarie 2016

Biocarpet mod de utilizare

Detergent spalat covoare BIO Carpet Zoom. Descriere produs: Sampon pentru Covoare Biocarpet 750ml Cantitate:. Mod de utilizare: Se dilueaza in cantitati mici in apa, iar spuma rezultata se aplica cu .

In urma cu aproape de ani, Biocarpet a “inventat” sampoanele de curatat. Curatarea covoarelor prin metode traditionale (apa cu otet) sau cu produse . Detergent covoare spray 750ml Biocarpet. Se foloseste pentru curatarea covoarelor si tapiseriilor cu fibre naturale sau sintetice.

Cumpara Detergent pentru covoare 500ml Biocarpet online de la eMAG la pret avantajos. Atunci cand curatati covoarele in profunzime, Vanish Sampon Covoare se preteaza pentru utilizarea pe zone mai intinse, in scopul de a dizolva si de a elimina . Am cumparat un detergent pentru covoare: BIOCARPET. Afla detalii despre cele mai utilizate metode de curatare a covorului, precum si.


Afla detalii despre Sampon pentru Covoare Biocarpet 750ml si vezi parerile. Mod de utilizare: Se dilueaza in cantitati mici in apa, iar spuma rezultata se aplica . Ca răspuns la nevoia consumatoarelor din România de a avea un covor curat şi cu un miros proaspăt, de durată, Biocarpet aduce pentru prima dată pe piaţa .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare