miercuri, 10 februarie 2016

Distilator lavanda pret

Instalatie omologata pentru distilat lavanda si alte plante aromatice la pret de fabrica si. Distilator de lavanda - distilarea Lavandei, Utilaj de distilat lavanda. Pretul include TVA , Comanzi de cel putin 3RON si ai Transport .

Energia va propune pe langa utilajele de distilat lavanda si alte instalatii in domeniul. Folositi sectiunea Contactati-ne pentru a obtine o cotatie de pret pentru distilarea. Distilerie lavanda, servicii distilare proiectare si executie distilerii . Prețurile de vânzare pentru uleiul de lavandă variază în funcție de .

Instalatie omologata de distilat lavanda si alte plante aromatice. Pretul de vanzare al unei unitati de distilare uleiuri esentiale poate diferi in functie de . Instalatie omologata de distilat lavanda, distilator lavanda, distilarea lavandei NOU. Am gasit o firma producatoare de distilatoare penru lavanda si alte plante pentru uleiuri aromatice.


Cel mai mic distilator costa 1056$. Preturi incepand cu 17Euro pe hectar. Instalatie de mica capacitate pentru distilarea lavandei.


Distilator uleiuri esentiale Distilarea este o metoda simpla si economica de extragere a uleiurilor. Distilator de Lavanda 30L Hectar pe Zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare