luni, 15 februarie 2016

Cazare cisnadioara pensiunea apfelhaus

Sibiu, pe valea de Argint, unde casele Cisnădioarei de sub poala dealurilor cuprinse de ample . Pensiunea Apfelhaus este situată în localitatea Cisnădioara, jud. Sibiu, pe valea de Argint, unde casele Cisnădioarei de sub poala dealurilor cuprinse de ample livezi cu meri și.

Capacitate totală: adulți și copii în spații de cazare. Nu recomand pensiunea Apfelhaus Cisnadioara - impresii, foto, pareri,. Sibiu si o cunostinta mi-a recomandat pensiunea Apfelhaus din Cisnadioara. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita .

Cazare Cisnădioara - oferte de cazare în Cisnădioara cu tarife, fotografii, numere de telefon,. Casa MARULUI SIBIU (APFELHAUS MICHELSBERG) 3. Casa MARULUI SIBIU (APFELHAUS MICHELSBERG) Cisnădioara. Pensiunea Apfelhaus Cisnadioara, judetul Sibiu.


Pensiunea Apfelhaus: adresa, numar de telefon si structura de cazare. Complexul turistic Apfelhaus este situat in localitatea Cisnadioara ,. Pensiunea Apfehaus Cisnădioara angajează ospătari, cameriste și bucătar pentru . In trecerea noastra prin Sibiu ne-am oprit la Pensiunea Apfelhaus intr-o zi de vineri. Eu am fost in week end si cazarea a fost ok cu oameni serviabili iar in .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare