luni, 1 februarie 2016

Dragonul rosu bucuresti preturi

Centrul Comercial Dragonul Rosu (Bucuresti). La cei treizeci și un pic de ani ai lui, locuia în București în cartierul Colentina de șase . Dragonul Roşu a organizat sâmbătă, ianuarie 201 un spectacol cu elemente tradiţionale chinezeşti, pentru. Cum as putea sa ajung la dumneavoastra de la Gara de Nord Bucuresti? Gasesti de toate si preturi la jumate fata de Craiova. Cand esti in provincie si auzi de Dragonul Rosu din Bucuresti, iti imaginezi o lume.


Multa marfa aiurea, preturi mari, chiar si pentru engros.

Am fost sâmbăta trecută în Dragonul Roșu, după ce mai mulți cititori. Dacă vreți prețuri bune, veniți îmbrăcați cât mai sărăcăcios și nu . Este foarte greu de găsit, în mod regulat, stocuri la preţuri mici. Cum este la noi în Dragon aşa este şi acolo (în Ungaria n.red)- o piaţă mare plină. Zeci de comisari ai Gărzii Financiare au descins în complexul Dragonul Roşu. Rochii de seara si de mireasa ieftine in Dragonul Rosu si Europa.


Doresc si eu acelasi lucru si nu prea gasesc in Bucuresti un loc unde s apot . Haine şic luate de la Urbanik (via Dragonul Roşu). M-am săturat până în gât de chestiile de doi bani vândute la preţuri exorbitante pe motiv .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare