joi, 25 februarie 2016

Materiale textile blana sintetica

Daca nu ati gasit in categoria BLANA ARTIFICIALA ceea ce aveti nevoie, va recomandam sa cautati si in alte categorii din MATERIALE TEXTILE. Avem pe stoc blana artificiala pentru captuseala confectii. Compozitie bumbac poliester.

Cea mai potrivita alegere de materiale textile cand este vorba de blana sintetica pentru o vestimentatie aparte, la un foarte bun raport calitate-pret. De la stofe, plușuri, materiale similare catifelei la imitație de blană, piele . Daca doresti sa-ti creezi o rochie sau o costumatie de vis, magazinul Baroko va poate indeplini aceasta dorinta. Prin cele patru departamente puse la dispozitia .

BLANA ARTIFICIALA ALBA PAR SCURT MAT. BLANA ARTIFICIALA FIR LUNG div culori.

Materiale textile - Avem materiale textile de la TUL, STOFA pana la Dantela. Materiale textile - Categorie blanita la metru. Sharbek Textil - Cea mai variata gama de produse textile. RON, Stofa de tapiterie - RON,Stofa de. Blana Artificiala – RON metrul liniar (– 0m latime).


BLANA SINTETICA - IMPORT AMERICA LATIME 1. Blana Artificiala, Texline va ofera blana artificiala la pretul de lei m. Satinul este o tesatura pretabila pentru confectii textile si organizari de evenimente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare