joi, 25 februarie 2016

Facultatea de kinetoterapie bucuresti admitere

Facultatea de Kinetoterapie din cadrul Universităţii Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport Bucureşti este singura structură . CICLUL I – STUDII UNIVERSITARE de. Facultatea de Educație Fizică și Sport București.

Educaţie fizică şi sportivă; Sport şi performanţă motrică; Kinetoterapie şi motricitate specială . Admitere Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport. Specializari Facultatea de Kinetoterapie din București. Vezi procedura de admitere, actele necesare .

Admitere Facultatea de Kinetoterapie Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti - date admitere, calendar, rezultate si subiecte pentru . EXTRAS DIN BROSURA FACULTATII DE EDUCATIE FIZICA SI SPORT “ADMITERE STUDII UNIVERSITARE DE LICENTA 2014”. Specializări - studii universitare de licenţă: Educaţie Fizică şi Sportivă, învăţământ cu frecvenţă, ani,; Kinetoterapie şi Motricitate Specială, învăţământ cu . You are here: Home Kinetoterapie și motricitate specială – licență. Educaţie fizică şi sport” de la Facultatea de Educaţie fizică şi sport.


Facultatea de Kinetoterapie a fost fondată în anul 200 avînd menirea de a pregăti specialişti de o înaltă calificare în domeniul reabilitării clinice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare