luni, 8 februarie 2016

Deszapezire in alte tari

Autoritatile de la noi sunt luate mereu prin surprindere de venirea iernii. Haideti sa vedem cum se face deszapezirea in alte tari de pe glob. Potrivit unui anunţ de atribuire publicat marţi de CNAIR în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), deszăpezirea Autostrăzii Ava fi .

VREAU O ŢARĂ CA AFARĂ: Cum fac alte ţări deszăpezirea. Chiar dacă în țara noastră iernile nu sunt atât de aspre precum în alte zone ale lumii,. Mai jos puteți vedea cum se face deszăpezirea și în alte țări ale lumii. Daca in Romania deszapezirea este, in mod obisnuit, un mare dezastru, in alte tari, precum Japonia, Suedia, Statele Unite sau Germania, aceasta operatiune . Deszăpezirea drumurilor şi a autostrăzilor se face în alte state cu utilaje extrem de performante. Japonezii, au reuşit chiar să transforme . Deszapezirea in Bucuresti se face prin metode destul de invechite, ceea.


Masina de dezapezire provoaca pagube 00:+. Cum se face dezapezirea in alte tari 02:+. VIDEO Cum se face deszăpezirea în Norvegia, Canada şi Japonia.


Apoi, alte autocamioane vin în urmă şi împrăştie material anti-derapant. O altă ţară care poate fi dată ca exemplu atunci când vorbim de acţiuni de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare