luni, 29 februarie 2016

Curatatorie haine ploiesti preturi

ArielHas - spalatorie si curatatorie ecologica haine, curatatorie ecologica covoare, spalatorie industriala profesionala si retusuri croitorie. Rineea Clean - spalatorie si curatatorie haine, curatatorie covoare, spalatorie industriala. Ploiesti si imprejurimi, pe o raza de km, . Curatare perdele, jaluzele si draperii, spalatorie si curatatorie covoare bucuresti,. GRATUITA in Bucuresti, Ilfov si Ploiesti! Rezultate pentru Curatatorie Chimica în Ploieşti ; părerile clienților, prețuri, date de contact, programul cu publicul a firmelor cu sediul în Ploieşti care oferă . TOP Clean din Ploiesti: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice.


Lista tarife curatatorie haine Liberty Center Mall - Comenzi - Martie 2017. LISTA PRETURI SPALATORIE HAINE CURATATORIE HAINE MARTIE 2017 . Spalatorie Curatatorie Ploiesti Prahova - IACOMOZ SERV. Cu Iacomoz, nu trebuie sa misti un deget pentru a avea hainele, lenjeriile, gecile sau covoarele curate! Pretul mi s-a parut cam ridicat, nestiind care e pretul pietei si din.


INSIDER: „Saptamana trecuta am dus o haina de blana naturala la curatatoria SC ECO. Ploiesti, isi curata hainele la Auchan si apoi .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare