luni, 22 februarie 2016

Spray impermeabilizare piele intoarsa

Expunerea repetată poate provoca uscarea sau crăparea pielii. Modul de impermeabilizare si gama variata utilizar. Spray pentru impermeabilizare incaltaminte Reflex PROTECTOR WATER STOP - se foloseste pe orice tip de piele (piele obisnuita sau piele intoarsa) si . Spray pentru impermeabilizare și reimpermeabilizare îmbrăcăminte, încălțăminte și echipamente - În ultima vreme, tot mai des, am impresia . Pentru fiecare tip de material – piele, piele întoarsă, textil, sintetic – există un produs poate impermeabiliza încălțămintea.


Perie pentru pielea intoarsa si nabuc,. Spray pentru piele neteda cu efect vintage combinatii de culori, .

Impermeabilizare bocanci din piele intoarsa cu spray novadry de la decatlon. HG solutie impermeabilizare textile. Spray impermeabilizant reface finisajul original al incaltamintei dvs.


Se aplica pe orice tip de piele- nabuk sau piele intoarsa, inclusiv pe incaltamintea. Spray impermeabilizare incaltaminte; Pentru orice tip de piele; Pentru . Solutie protectie incaltaminte textil si piele intoarsa Always Dry cu nanotehnologie. Spray Nikwax pentru impermeabilizat Fabric leather.


Solutie Nikwax pentru impermeabilizat piele nubuck si suede.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare