marți, 9 februarie 2016

Ceara parchet laminat

Tocmai am cumparat parchetul laminat si echipa de mesteri a terminat instalarea. Ceara pentru parchetul laminat este de fapt o solutie de polisare, foarte . Odata ce parchetul laminat ori linoleumul a fost curatat de ceara si s-a uscat, poti demara procesul de ceruire.

O alegere populară în materie de pardoseli este parchetul laminat. Evită și produsele de curățat cu conținut de ceară, deoarece acestea îmbâcsesc și . Batonul de ceara adera perfect la orice suprafata de lemn, umple crapaturile si gaurile si face corp comun cu lemnul. O aplicare este de obicei suficienta pentru a .

Ceara pentru parchet pe baza de apa, cu efect de auto lustruire, foarte. Produs pentru ingrijirea si revitalizarea suprafetelor laminate, in special a parchetului. Pagina din - Zgarieturi pe parchet laminat - postat in Casa. Apr 2008Mai multe rezultate de la comunitate. Pagini similareNu îţi recomandăm să foloseşti soluţii care conţin amoniac, pentru că rişti să îndepărtezi stratul protector de ceară al parchetului laminat.


Fie că ai ales parchet din lemn sau parchet laminat, casa ta arată. Cumpara Ceara pentru pardoseala si parchet 750ml Pronto online de la eMAG la pret avantajos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare