marți, 9 februarie 2016

Injectii la domiciliu pret

Preţul unei injecţii intramusculare la domiciliul pacientului este:. Preţul include manopera şi costurile legate de deplasarea la domiciliu. Nu am mai facut de mult injectii la domiciliu si nu stiu care mai sunt preturile,nu vreau sa ai iau nici prea putin,dar nici prea mult ca apoi sa ma .

Procedura (la indicatie gratuit, la cerere vezi preturi), La cabinet, La domiciliu. Injectie intradermica, RON, RON. Injectie intramusculara, RON, RON.


Programeaza Tratamente injectabile si injectii la domiciliu Bucuresti Sector si Ilfov.

Asistentele la domiciliu taxează cu lei injecţia. Preţul este în funcţie de tratament. Cel mai mic tarif este de lei, . Ambulanta PULS – serviciul „Policlinica PULS la domiciliu”.


Sugestiile date de utilizatorii TPU au . Toaleta şi pansamentul unei plăgi, RON. Eliberare certificat prenuptial cetatean . Centrul Medical Iowemed Constanta - Descopera lista noastra de preturi pentru investigatiile speciale desfasurate la Centrul Iowemed! Injectii intramusculare, intravenoase, subcutanate, intradermic;.

Ploiesti, Paulesti si Campina cat si in locatia indicata de pacienti sau apartinatorii acestora: domiciliu, locul de munca, hotel, etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare