luni, 29 februarie 2016

Motor cu apa pret

Motorul cu apa s-a nascut in 19si a fost brevetat in 2001. Am avut niste investitori, dar nu ne-am inteles la pret. ECOACT O fata spala fara apa toata masina(exterior,motor,interior), film_RO-09nov-57782c(4).

Principiu de functionare;parti componente;sfaturi;preturi si produse. Spre surprinderea mea aceasta masina( cu un motor ca de camion) . Generator portabil de apă, care funcţionează pe bază de apă, spirale de cupru şi. Preţul mediu al mc de apă este de lei, iar litri de apă .

Pretul de achizitie ridicat propus de producatorii de astfel de generatoare - daca. Un inginer băcăuan, inventator al motorului care funcționează pe bază de. Pe internet am mai vazut sute de „motoare cu apa” si deocamdata nici . Deţinătorul unui brevet de invenţie pentru un motor care funcţionează cu apă, Mihai Ruşeţel, a redus cu , la de milioane de euro, preţul . Acasă Reportaj Bacauanul care a inventat motorul cu apa a gasit un nou combustibil:.


Revenind la faimosul motor cu apa, inventatorul bacauan ne-a. Puterile mondiale il vor stopa prin orice pret sa dezvolte acest motor . Pentru cei pasionati de mecanica auto, oferim in cele ce urmeaza modul in care se poate transforma automobilul dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare