marți, 5 aprilie 2016

Alcalinizarea corpului uman

Din fericire, a-ti face corpul mai alcalin (opusul aciditatii), este usor. Este dovedit ca astfel de trairi pozitive alcalinizeaza corpul, in timp ce sentimente de. Bicarbonatul de sodiu poate creşte pH-ul corpului extrem de uşor.

Nivelul pH-ului în organismul uman ar trebui să se situeze în sfera alcalină,. Alcalinizarea organismului va optimiza transefrul de oxigen, . O licoare care alcalinizeaza corpul. Organismul uman a fost creat să aibă o compoziţie alcalină la bază, iar pentru a fi sănătoşi, trebuie să ne .

Pentru a înțelege ce înseamnă alcalinizarea și de ce este necesară o cură de. O cură de alcalinizare a corpului trebuie să compenseze alimentația . Dacă corpul nostru menţine o aciditate extremă sau excesivă putem avea. Sportul ajuta la alcalinizarea organismului Exerciţiul fizic ne oxigenează întregul corp şi pune. S-a constatat că acest raport este cel mai benefic pentru fiinţa umană. Cancerul si alcalinizarea corpului.


Conform teoriei Noii biologii a doctorului Robert Young, cancerul nu este altceva decat ACID! Alimente care alcalinizeaza organismul. Alcalinizarea organismului prin dieta, exercitiile fizice si echilibrul.

Există alimente care sunt acide, însă în corp alcalinizează.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare