joi, 21 aprilie 2016

Curatatorie covoare alba iulia

Curățătorie chimică ecologică și spălătorie de covoare și mochete din Alba Iulia. GAMI CLEAN este prima curățătorie chimică ecologică înființată în Alba . Spalatoria de Covoare si Tapiterii „CLEAN EXPRESS” din Alba Iulia este specializata in : -spalarea covoarelor,mochetelor sau a carpetelor ;.

Spalatoria de Covoare si Tapiterii „CLEAN EXPRESS” din Alba Iulia este specializata in : -spalarea covoarelor,mochetelor sau a . Servicii profesionale de spalare covoare si mochete cu masina monodisc. Alba Iulia, judet Alba Adaugat La 20:5 ianuarie 201 Numar anunt: 47246745 . Spalatorie Curatatorie Alba Iulia Alba - SC Luca Team Group SRL.

Servicii de spalat mochete si covoare in birouri si acasa, sunt serviciile pe care le facem cu . Cat de simplu poate fi ca o firma profesionista in spalarea covoarelor sa vina la tine acasa si intr-un timp foarte scurt sa iti spele si dezinfecteze covoarele? Firma de curatenie Lucateam Group Alba Iulia ofera Servicii de curatenie,. GAMI CLEAN SRL din Alba Iulia presteaza servicii de spalatorie si curatatorie chimica ecologica si. Anisoara Popescu Buna ziua sunt din alba iulia si as dori sa imi spal cateva covoare la d-voastra in cat timp sunt gata,daca puteti sa imi spuneti,si unde aveti .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare