joi, 14 aprilie 2016

Olx ploiesti imobiliare

Teren in Prahova, Ploiesti, Parc Industrial DN 72. Vand teren intravilan zona Metro Ploiesti la DJ 236. Vand casa - vila P+1+M cam 2mp+teren 350mp pret 470euro avans.

Apartamente - Garsoniere de vanzare camere. Tihuana Imobiliare:apartament camere de vanzare-Democratiei. De vânzare IMOBIL MODERN, în plină zonă comercială, P+1+M, hol pe mijloc, S.

Anunțuri imobiliare, business, auto, locuri de muncă etc. Schimb casă în TĂTĂRANI, la km de Ploieşti, la 50m de DN S= MP, camere, holuri + . Raid Prahova Business, ce apare cu ediții tipărite în Prahova, Dâmbovița, Galați.

TEREN - NUMAI ÎN PLOIEŞTI, CU PREŢ ATRACTIV. Peste 3de apartamente de vanzare cu camere in Ploiesti, nr. Gaseste apartamentul dorit doar pe Imobiliare. Vanzari apartamente camere Ploiesti de la Marshall Imobiliare.


Descoperiti toate ofertele noastre pentru apartamente camere de vanzare in Ploiesti. Alegeti ce va place din lista de oferte de apartamente cu camere de vanzare din Ploiesti, pusa la dispozitie de agentia Royal Imobiliare. Vila de vanzare zona superba Lunca Mare, Valea Doftanei. Proprietar vind casa+teren linga Unitatea Militara-Cringu lu Bot Praho.


Imobiliare Case de vanzare Ploiesti. Cauti o proprietate in Ploiesti Prahova.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare