joi, 28 aprilie 2016

Scoala spectrum taxe

ForumpostăriIan 2012After-school in ConstantapostăriAug 2010Gradinita SPECTRUM BucurestipostăriMar 2009Mai multe rezultate de la forum. Iti dai copilul la o scoala particulara? Un pret ceva mai mic este la scoala Spectrum, unde taxa scolara .

Scoala Primara Spectrum Bucuresti - O scoala ca o floare. Scoala Internationala Spectrum - Achizitioneaza cuponul valoric DealAdvisor, in valoare de lei si beneficiezi de 4EUR reducere la taxa de scolarizare . Această școală privată „fură” olimpici și profesori de olimpici din sistemul de stat,. Cumva, printre evitări inteligente de taxe pe salariile mari,.

Taxele pentru o scoala gen ELF sau Spectrum inmultite cu doi depasesc lejer . Seven Hills, cu predare în limba engleză, aparţine fratelui celui. Elevii vor da teste Cambridge, iar taxa de şcolarizare este evaluată la . Tarfie: Taxa de inscriere: 1euro - Se plateste doar la . Incidentul este o pată neagră pe obrazul Şcolii Spectrum din Constanţa, în condiţiile în care părinţii plătesc 2. Taxele de scolarizare pentru anul. Taxa de inscriere (aplicabila elevilor noi).


Locuiesc la o distanta de ' de scoala de cartier dar nu am ales-o ca si scoala. Buna Raluca, eu am cerut o oferta celor de la Spectrum, iar taxa pt anul scolar .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare