luni, 25 aprilie 2016

Preparare compost

Prepararea compostului diferă în fiecare gospodărie în parte, dar sunt câteva reguli de la care legumicultorii nu se abat niciodată, ne-a declarat . Stiri si informatii despre preparare compost. Informatii, articole, poze si video despre preparare compost.

Compostul obişnuit, cunoscut sub numele de „compost rece” presupune să punem o varietate de materiale organice intr-o cutie pentru . Poti sa iti produci compostul prin doua metode diferite: aerob si anaerob. Vezi ce materiale folosesti la prepararea compostului si care sunt . Cum se prepara compostul natural in casa, intr-o lada si folosind un accelerator de compost de la.

Compostul este humus „artificial”, contine nutrientii indispensabili pentru cresterea plantelor,. Ce saruri minerale trebuie adaugate la compostul din frunze, preparat in saci din folie de plastic? Compost preparare, compostarea deseurilor menajere, imagini, poze, compostul in gradina, preparare compost in gospodarie, reciclarea deseurilor vegetale, . Desi locuiesc in Bucuresti ma enerveaza sa vad fum de la atatea resturi din gradina. De la Mic la Mare haideti sa ne adunam si sa ne gandim . Compostul este ceea ce ramane dupa descompunerea plantelor si a altor organsme vii- o substanta inchisa .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare