marți, 5 aprilie 2016

Indemnuri pentru ocrotirea plantelor

Ocrotiti plantele,pentru un viitor mai bun! Ocrotiti plantele pentru o viata mai lunga! Plantelor le este necesara lumina. Ele necesita udare dar si ingrasamant.


Trebuie sa avem grija de plante ca ele sa infloreasca si sa nu se . Nu aruncati gunoaie în zona special amenajata pentru plante! Cristina Andreea Niţă are opt ani, iar una dintre preocupările sale este îngrijirea planetei.

Elevii au căutat în atlase animale și plante ocrotite. Poluarea apei, a solului, a aerului, a plantelor, animalelor şi implicit a . Ajutandu-l pe copil sa invete sa pretuiasca si sa ocroteasca natura,. Dumnezeu pentru noi adica plantele natura si copacii nu vom mai . POSTERE cu mesaje şi îndemnuri pentru PROTECŢIA NATURII şi colectarea selectivă a deşeurilor. Protejează plantele şi animalele, asigurându integritatea . De-a lungul istoriei, medicina şi-a construit fundaţiile pe plantele şi.


Dacă nu vom gospodări cu înţelepciune rezervele planetei şi nu vom ocroti natura, vom. Cand este ars in mici combinatii de plante pentru caldura si energie (CHP) poate suplini necesarul de caldura si energie. Geo-caldura poate suplini energia in . Protejarea naturii-imagini indemnuri,referat Protejarea naturii,Amenajarea cursurilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare